Diffust

Bra tjej.

midsommar

Åt och hade det göttigt tillsammans med fint umgänge hos Sofia igår på midsommarafton. Jag är glad att jag slapp sova ute i tält. Istället fick jag låna världens bästa Magnus Uggla-tröja och en bit av Sofias säng. Fint.

blåeld

Tofta skjutfält igårkväll.

The Piper's Song

Jo. Den var på riktigt.

ouvertyr 1


artonde juni

Idag har det varit jag, P3 och jordgubbarna.

bebis

Hittade en liten kompis mitt på vägen förut.

Imorgon skall jag börja sommarjobba. Plocka jordgubbar. 4:-/litern får jag så det gäller att ligga i för att få ihop lite. Men va tusan, hurra för lite extra inkomst! Har några få dagar som jag skall rensa ogräs hos Widegrens också, och om jag har riktig tur så får jag hoppa in lite extra på crêperiet lite senare i sommar.

blått


16.06.10

Baaam! Sommarlov på riktigt.
Fint sällskap på Tofta strand för att njuta av detta faktum.

10.06.11

Övningskörde en sväng med mamma till Vivesholmar. Gick en promenad, fotade lite och hittade ett hav av små vita tussar.

las margaritas

Vaknade klockan 9.35 imorse, innan väckarklockan ens hade ringt, och kände mig utvilad.
Så himla skön känsla.

vårruset

Nu ikväll var delar av klassen och arbetade på vårruset med att att sälja skosnören för BRIS. Och så var vi några som passade på att springa gratis!
Och så säger jag hej hej hej till sommarlovet en vecka tidigare än planerat! Nu skall jag med andra ord vara ledig en hel vecka innan jag skall tillbaka till skolan, sitta i aulan en timme, fika lite och sedan få sommarlov på riktigt. Imorgon chillar jag med sovmorgon och sen skall jag nog kika på alla glada studenter i stan.

civilization

Vänder på objektivet och inbillar mig att jag har ett macro-objektiv.

impossible is nothing

Idag kom jag äntligen till skott och köpte nya springskor. Var ute och provpromenerade en sväng förut och vilken skillnad säger jag bara! Får dock vänta tills ikväll med att springa, så gaaalet varmt!

RSS 2.0